Målsætning

Skibby IK skal være den foretrukne klub for fodboldspillere med ambitioner i Hornsherred og omegn og give spillerne de bedst mulige sportslige betingelser for at udøve deres sport med henblik på særligt at fastholde spillerne i nærområdet, og derved skabe gode hold og videreudvikle spillernes individuelle færdigheder til gavn for såvel spillere og borgere i nærområdet.

Målsætning:

Skibby IK skal i 2016 have både et herre - og et dame senior 11-mands hold i DBU Serie 2. Målet er at holdene skal stabilisere sig i rækken.

Skibby IK skal i 2016 have hold i de fleste ungdomsårgange repræsenteret under DBU, for både drenge og piger.

Skibby IK skal være repræsenteret af spillere i U14 og ældre (drenge) i klubsamarbejdet Hornsherred FC.

Del mål (sportslig):

• At alle spillere er velkomne uanset kunnen.
  • At SIK ikke må fokusere mere på resultaterne end at vi kan bibeholde et godt kammeratskab på tværs af afdelingerne og holdene.
  • At vi skaber hold på alle niveauer, som kan spille teknisk fodbold gennem træning med mange boldberøringer, løbeskoling og koordination.

Del mål (organisation/struktur):

• At alle DBU hold har min. 1 træner og 1 holdleder.
  • At alle trænere for årgang U-13 og ældre, har gennemført DBU træneruddannelse

Del mål (økonomi):

• At alle kamptrøjer og træningstøj bliver betalt af forældre / sponsorer.