Menu

Kattegat Cup 2015

image
Ronnie Brøndsted
12. november 2015 kl. 22:52

Endnu engang var det en flok forventningsfulde spillere, trænere og forældre der var klar til afgang fra Skibby for at deltage i det årlige stævne i Grenå – Kattegat Cup.

Spillere og trænere kørte med bus via Fyn til Grenå. Lang tur men med højt humør. Langt de fleste spillere har tidligere deltaget i stævnet, og kender rutinerne og får meget hurtigt introduceret de knap så Grenå rutinerede spillere, til hvad der kan forventes de kommende dage.

Vel ankommet til Grenå Gymnasium og tildeling af klasselokale og soveplads gik alle hold samlet til forældrecampingen ”Skibby Àlle” ved fodboldbanerne. Forældrene havde lavet fælles aftensmad for alle hold – suveræn start på Skibby sammenholdet mellem spillere, trænere og hele forældregruppen på forældrecampingen under stævnet.

Efter den obligatoriske indmarch rundt i Grenå by på den første kampdag skulle vi endelig i gang med den sportslige del. Her kort referat af holdenes indsats:

U10 Piger: Nogle rigtig flotte sejre over 2 Grenå hold og 1 nederlag til de dygtige piger fra ØVI. Det betød at pigerne skulle spille finale mod ØVI. Igen var det en for stor mundfuld, men en rigtig flot 2.plads til de stolte piger, der kom på sejrsskamlen og fik overrakt præmier.

U12 Piger: 4 sejre og 1 nederlag til de flot spillende piger i gruppekampene betød finalekamp mod ØVI. Igen var ØVI pigerne for stærke, men sidste års 3.plads blev byttet til en velfortjent 2.plads og en tur på sejrskamlen.

U17 Piger: På forhånd var det forventet at pigerne ville få det svært pga holdet bestod primært af U15 og 16 spillere. Puljekampene var meget jævnbyrdige og gav 1 sejr, 1 uafgjort og 2 små nederlag. Dette rakte til en plads i semifinale B-slutspil. Kampen blev tabt, men et godkendt stævne for det unge hold mod de meget store norske jenter.

U12 Drenge: Et flot kæmpende hold fik 2 uafgjorte og 2 nederlag i puljen. Det rakte til en plads i semifinale B-slutspil, som blev tabt. Et flot resultat i drengenes første deltagelse i stævnet.

Det sportslige er kun halvdelen af stævnet, så udover en masse fodboldkampe, hvor hele forældregruppen havde travlt med at få planlagt at se alle SIK kampene, var der også for spillerne tid til svømmehal, diskotek, hygge på Gymnasie, hygge i Forældrecamping osv.

Træner/lederne vil gerne sige tak til alle spillerne for endnu et fantastisk stævne og et kæmpe tak til Forældrecampingen for den kæmpe opbakning under hele stævnet

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Hvis du klikker videre på sitet, accepterer du vores brug af cookies.
Læs mere